AYLIK SEO


Aylık SEO

Aylık SEO hizmeti, isminden de anlaşılacağı üzere aylık çalışma periyotlarını içeren, profesyonel aylık SEO paketlerinden oluşmaktadır. Aylık SEO danışmanlığı hizmetinde daha başarılı neticeler elde etmek için, hizmetimizi her ay (Yıllık SEO şeklinde) düzenli olarak alabilirsiniz. Bunu yaparak 22 yılı aşkın deneyime sahip SEO uzmanı tarafından en iyi hizmeti almış olursunuz. Böylece web sitenizin sürekli bir şekilde geliştirilmesini sağlayabilirsiniz. Bu da arama motoru sonuçlarında (SERP - Search Engine Results Pages) daha hızlı ve emin adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. Aylık SEO paketinin %100 ilk sayfa garantisi yoktur. Fakat çalıştığımız yüzlerce farklı projede ortalama %90 oranında başarı elde edilmiştir. İlk sayfa garantisi olmamasına rağmen bu SEO paketini alan sayısız müşterimizin web sitesini ilk sayfaya getirdik. Başarının anahtarı düzenli ve istikrarlı çalışmalardan geçer. Bu sebeple sizlere önerimiz düzenli SEO çalışmaları yaptırmanızdır. 12 aylık peşin ödemelerinizde %30 indirim yapıyoruz. Eğer "Ben kesin garanti istiyorum" diyorsanız, yükselme ve ilk sayfa garantili SEO çalışması almak için https://www.simetriks.com/ilk-sayfa-garantili-seo-paketleri.asp sayfamızı ziyaret etmelisiniz. Yukarıdaki paketlerimizi tercih ederseniz de yine sıralamalarda yükselir veya ilk sayfaya gelebilirsiniz.

İçindekiler:

1) Aylık SEO Paketinin Faydaları Nelerdir?

2) Aylık SEO Çalışmaları Neden Gereklidir?

3) Hedefe Ulaştıktan Sonra da mı Bu Çalışmaları Devam Ettirmeliyim?

4) Ne Kadar Sürede Google 1. Sayfaya Gelirim?

5) Aylık SEO Çalışmalarında Neler Yapıyorsunuz?

5.1. Site İçi SEO (On Page SEO) Nedir? Nasıl Yapılır?

5.2. Site Dışı SEO (Off-Page SEO) Nedir? Nasıl Yapılır?

Aylık SEO Paketinin Faydaları Nelerdir?

Aylık SEO paketi ile elde edeceğiniz en önemli fayda düzenli hizmet alacak olmanızdır. "Bu neden önemlidir?" diye sorulabilir. Düzenli SEO hizmeti alan web siteleri rakip sitelere kıyasla Google'da üst sıralara çıkma yarışında her zaman birkaç adım daha önde olurlar. Bunun sebebi ise Google Arama Motoru'nun kullanıcılarına her zaman en güncel ve en kaliteli bilgileri sunma ilkesinden ileri gelmektedir. Yani düzenli bir şekilde SEO hizmeti alarak kendisini sürekli geliştiren, yenileyen bir web sitesi ilgili arama sonuçlarında Google tarafından her zaman kullanıcılarına öncelikli olarak önerilmektedir.

Aylık SEO Çalışmaları Neden Gereklidir?

İlk ortaya çıkış tarihi olan 1998 yılından günümüze Google sürekli olarak yeni algoritmalar ile kendisini geliştirmekte ve güncellemektedir. Google'ın arama motoru teknolojisine getirdiği her yenilik yakından takip edilmelidir. Bu teknolojiye en iyi ayak uydurabilen web siteleri sıralamalarda üst sıralarda yer alabilir. Bu sebeple de aylık SEO çalışmalarının aksatılmadan düzenli olarak yapılması önemlidir. Düzenli olarak yapılan SEO çalışmaları sayesinde Google yakından takip edilebilir. Böylece web siteniz rakiplerinden hızla pozitif ayrışır ve ön plana çıkar. Bu başarılı süreç ile birlikte de web siteniz ilk sayfaya giden basamakları sağlam bir şekilde çıkmaya başlar.

Hedefe Ulaştıktan Sonra da mı Bu Çalışmaları Devam Ettirmeliyim?

Şüphesiz ki bu sorunun cevabı kesinlikle evet! Çünkü, bir web sitesinin en kırılgan olduğu dönem Google 1. sayfada çıktığı an itibariyle başlamış demektir. Bu durum size garip gelebilir. Fakat gelmemeli. Çünkü, web siteniz Google'da ilk sayfada çıkmışsa bu Google'ın artık web sitenizi daha sıkı denetleyeceği anlamına gelir. İlk sayfayı hak etmeye devam edecek misiniz? Yoksa nasılsa ilk sayfadayım diyerek rehavete kapılıp web sitenizi kendi haline mi bırakacaksınız? İşte Google 1. sayfaya çıktığınız andan itibaren buna bakar. Çünkü geride sizin yerinizi almayı bekleyen onlarca, yüzlerce ve hatta binlerce web sitesi vardır. İlk sayfaya gelebilmek için harıl harıl çalışıyor olacaklardır. İşte tam da bu sebeple başarılı bir SEO ile Google ilk sayfada çıkan web sitenizde mutlaka aylık SEO çalışmalarına aksatmadan devam etmelisiniz. Sürekli olarak yenilenen ve değişen Google algoritmalarını da unutmayalım. Her algoritma değişiminde SEO için güncelleme zamanı da gelmiş demektir. Yeni algoritmaya uyumlu düzenlemeler yapılırsa siteniz sıralamalarda iyi konumlarda yer almaya devam eder. Eğer ki web siteniz yeni algoritmaya uyumlu halde değilse, bu çok geçmeden sıralamalarda düşecekseniz demektir.

Ne Kadar Sürede Google 1. Sayfaya Gelirim?

Bu sorunun net bir yanıtı yoktur. Yapılan profesyonel seo işlemlerinin etkilerini gösterme süreleri siteden siteye, çalışılan kelimelerin zorluk derecesine ve daha onlarca farklı kritere göre değişir. SEO çalışmalarının her web sitesinde aynı etkiyi aynı sürede vermesi gibi standart bir durum yoktur. Bu süre kimi zaman 1 ayken kimi zaman da birkaç ayı bulabilmektedir. Ortalama 2-3 ay içinde çalışmaların olumlu etkileri net bir şekilde görülmektedir. Burada önemli olan husus SEO çalışmalarında sürekliliktir. Sektördeki tecrübemizle 18 yılı geride bıraktık. SEO konusunda en eski ve en tecrübeli sayılı firmalardan biriyiz. SEO (Search Engine Optimization) çalışmalarımızda sayısız projeyi başarıya ulaştırdık.

Aylık SEO Çalışmalarında Neler Yapıyorsunuz?

Yaptığımız çalışmalar ana hatlarıyla Site içi SEO ve site dışı SEO olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu konu önemli olduğu için daha derinlemesine giriş yapalım.

5.1. Site İçi SEO (On Page SEO) Nedir? Nasıl Yapılır?

Site içi SEO, web sitesi içerisinde yapılan çalışmalar bütünüdür. On page SEO çalışmaları bağlamında bir web sitesinin Google'da yükselebilmesi için her detay dikkatle ele alınmalıdır.

Site içi SEO, bir web sitesinin Google ilk sayfada çıkması için yapılacak site dışı SEO çalışmalarını da doğrudan etkileyeceğinden ötürü çok önemlidir. Sağlam bir temele inşa edilen SEO mutlaka başarıya ulaşacaktır. Başarının anahtarı istikrarlı ve düzenli çalışmalardır.

Site İçi SEO'da Dikkat Edilmesi Gerekenler;

+ Web sitesinin kodlaması düzgün yapılmış mı?

Hatalı veya gereksiz kodların kullanımı web siteniz için olumsuz bir durumdur. Hatalı kodlama ile sayfada oluşacak deformasyonlar, hem görüntü kirliliğine sebep olacaktır hem de sayfanın işlevselliğini bozacaktır. Düzgün çalışmayan bir web sitesi Google SEO bakımından eksi puan demektir. Gereksiz kodların kullanı mı ise sayfanızın yükünü anlamsız bir şekilde artıracaktır. Bu da site hızında yavaşlamalara sebep olacaktır.

+ Site yeterince hızlı açılıyor mu?

"Site hızı neden önemlidir?" diye soranlar olabilir. "Sitem biraz yavaş açılsa ne olur? Hemen açılsa ne olur?" diye düşünmeyin. Google Arama Motoru sizin tahmin ettiğinizden çok daha detaycıdır. Bir sitenin gereğinden fazla yavaş açılması o sitenin Google botları tarafından daha verimsiz bir şekilde taranmasına sebep olabilir. Yani siteniz veya ziyaret edilen herhangi bir alt sayfanız  baştan sona Google botu/botları tarafından taranmadan terk edilebilir. Eksik taranan bir web sitesi zamanla sanki hiç yokmuş gibi Google botları tarafından görmezden gelinebilir. Bu ne anlama mı geliyor? Konuyu biraz daha açalım. Google'ın interneti anlık olarak taramak maksadıyla kullandığı yapay zeka yazılımları vardır. Bunlara kısaca Google botları denmektedir. Bu botların sayısı kesin olarak bilinmese de oldukça fazladır. Google Arama Motoru üzerinde her gün yapılan yüz milyonlarca arama neticesinde bu botlar sürekli olarak tetiklenirler. Sayısız aramaya cevap vermeye çalışan bu botlar işlem yüklerini hafifletmek için elbetteki her sitede sonsuza kadar kalmazlar. Sitenin açılış hızından tutun da daha onlarca farklı detaya bağlı olarak bir web sitesinde ne kadar süre geçireceklerine kendileri karar verirler. Google botları, hatalı kodlanmış, çok yüksek dosya boyutlarına sahip görseller içeren vb. sebeplerle yavaş açılan web sitelerinde çok daha az vakit geçirirler. Tüm bu nedenlerden dolayı sayfanızın açılış hızı da SEO başarısını etkileyen çok önemli bir etmendir. Endişe etmenize gerek yok. Web sitenizin açılış hızını artırmak için çok sayıda Google optimizasyon iyileştirmeleri çalışmaları uygulayabiliriz.

+ Çalışmayan (Kırık) linkler var mı?

Web sitenizde işlevsiz linklerin bulunması SEO'nuzu olumsuz etkiler. Yapılması gereken kırık (çalışmayan) linklerin tespit edilerek bunların aktif hale getirilmesidir. Diğer bir seçenek de çalışmayan linki tamamen kaldırmaktır. Kırık link farklı sebeplerle ortaya çıkabilir. Bunlardan ilk akla gelenler; mevcut içeriğe ait dosyanın sunucudan silinmiş olmasına rağmen linkinin site üzerinden kaldırılmamış olmasıdır. Diğer bir seçenek ise link adres yolunun yanlış verilmesi kaynaklıdır. Her iki durumda da mevcut hata sebebiyle link işlevselliğini kaybetmiş ve kırık link haline gelmiştir. Acil olarak düzeltilmesi gereken önemli bir sorundur.

+ İçerikler özgün mü ve yeterli seviyede mi?

Google'ın tahammül edemeyeceği bir şey varsa o da emek hırsızlarıdır! Başkalarının zaman ayırıp emek vererek hazırladıkları içerikleri hiç yüzleri kızarmadan alıp direkt kendi sitelerine kopyala yapıştır ile ekleyen web site sahipleri aslında kendilerine kötülük yapıyorlar. Google SEO konusunda spam sitelerin hiçbir zaman gözlerinin yaşına bakmaz. Bu tarz siteleri arama sonuçlarında en gerilerde gösterir. Hatta çoğu zaman hiç göstermez. Ondan dolayı bir web sitesinde olmazsa olmaz içeriklerin tamamen özgün olması gerekliliğidir. Sonraki aşamada içerik kalitesi ve Google standartlarına uyum gelmektedir.

+ Web sitesi kullanıcı dostu mu?

Ziyaretçiler aradıkları doğru ve doyurucu bilgilere ulaşabilmelidir. Sırf ziyaretçi çekebilmek için yanıltıcı etiketler, anahtar kelimeler veya başlıklar kullanarak Google'ı aldatamazsınız. Bu sitenize yarar sağlamayacağı gibi kesinlikle zarar verecektir. Google, kullanıcılarına en kaliteli içerikleri sunabilmek için her zaman üst sıralarda içerik bakımından doğru ve değerli bilgileri, yerinde ve zamanında sunan siteleri gösterir. Bir web sitesi sırf daha fazla tıklama alabilmek için kullanıcıları yanıltacak eylemlere yönelmemelidir. Bu davranışların sonu Google tarafından cezalandırılmak (Google Penalty) ile sonuçlanacaktır. Google tarafından cezalandırılan bir web sitesinin yeniden bu arama motorunun güvenini kazanması oldukça güçtür.

Kullanıcı dostu bir web sitesi olabilmek için içerik kalitesinin ve SEO meta alanlarının doğru kullanılmasının önemimden bahsettik. Diğer önemli bir husus da web sitesinin tasarım ve kodlama açısından doğru dizayn edilmiş olmasıdır. Site hızı da kullanıcı deneyimini doğrudan etkileyen bir faktördür. Site içerisindeki yönlendirme butonlarının doğru konumlandırılması önemlidir. Site içi navigasyon diyebileceğimiz, sitenin rahatça gezilebilmesi sağlayan, bir nevi link haritası doğru düzgün hazırlanmalıdır. SEO uyumlu ve kullanıcı dostu bir web sitesi olabilmek için bunlar gereklidir.

+ Core Web Vitals (Önemli Web Verileri)
Core Web Vitals

Son kullanıcı deneyimini ölçebilmek için Google'ın büyük önem atfettiği core web vitals, günümüzde SEO değerlendirmesinde çok önemli bir parametre haline gelmiştir.

* Largest Contentful Paint (LCP): Türkçe karşılığı, "En Büyük İçerikli Boyama" şeklindedir. Sitedeki tüm metin, görsel ve varsa videoların tamamen açılmasına kadar geçen süreyi kapsar. Diğer bir deyişle, arama motoru sorgusu üzerinden veya direkt adres satırına web sitesinin linki yazılarak enter (giriş) tuşuna basılması anından itibaren ziyaret edilen web sayfasının tamamen açılmasına kadar geçen süredir. Bu süre 2.5 saniyeye kadarsa iyi anlamına gelir ve yeşil renk ile gösterilir. 2.5 saniye ile 4 saniye arasındaysa turuncu renk ile gösterilir ve yüklenme zamanının geliştirilmeye ihtiyacı var demektir. 4 saniyenin üzerindeyse kırmızı ile gösterilir ve kesinlikle bu bir sorundur. Mutlak suretle site hızı optimizasyonu şarttır.

* First Input Delay (FID): Türkçe karşılığı, "İlk Giriş Gecikmesi" olarak bilinir. Siteye ilk defa giriş yapan bir ziyaretçinin, sitenizle olan etkileşimini ölçen bir parametredir. İnternet sitesine giriş yapan kullanıcının, web sitesi tamamen aktif olduktan (açıldıktan) sonra, site içerisindeki herhangi bir bağlantı linkini tıklamasından sonra, yeni bağlantının açılması için geçen süreyi ölçer. Bu sürenin 100 milisaniyeden daha kısa olması, başarılı bir kullanıcı deneyiminin sağlanmış olduğu anlamına gelir.

* Cumulative Layout Shift (CLS): Türkçe karşılığı, "Kümülatif (Birikmiş) Düzen Kayması" diye yazılır. Kullanıcının web sitesine girdiği an başlangıç kabul edilerek, bu süreden itibaren sayfanın tamamen açılmasına ve aktif olmasına kadar geçen sürenin hesaplandığı, kullanıcı deneyimiyle ilgili bir teknik SEO değerleme ölçütüdür. Yani sayfayı oluşturan tüm öğelerin, yüklenme esnasında, sayfanın düzenini bozup bozmadığının veya içeriğin okunmasını zorlaştıran kaymalara sebep olup olmadığının ölçülmesi işlemidir. Örneğin, web sitenizi ziyaret eden bir kullanıcı içeriğinizi okumaya başladı. Bu içeriğin üzerindeki görsel ise kullanıcı yazıyı okumaya başladıktan sonra açıldı. Böylece görselin sonradan açılması sebebiyle ekranda bir anda kayma olacaktır. Bu durum da yazıyı okuyan kişinin dikkatini dağıtacak ve olumsuz bir kullanıcı deneyimi (UX) yaşanmasına sebep olacaktır.

+ Hemen çıkma oranı (Bounce rate) ne durumda?

Bounce rate, sitenizi ziyaret eden kullanıcıların sitenizde ne kadar süre kaldıklarının ölçülmesi ile ortaya çıkan istatistiksel bir değerdir. Ziyaretçi sitenize girip başka hiçbir sayfaya tıklayıp gezmeden hemen çıkıyorsa değerleri olumsuz etkiler. Eğer ziyaretçiler sitenizde kısa süreler kalarak hemen çıkıyorlarsa Bounce rate rakamları yüksek olacaktır. Bu siteniz açısından iyi bir durum değildir. Bu durumu siteniz lehine çevirebilecek çözüm yollarımız vardır.

+ Domain geçmişi ve yaşı

Alan adınızın geçmişi çok önemlidir. Eğer sizden önce o alan adının bir sahibi vardıysa ve o kişi domaini yanlış kullandıysa bu Google ile çözmeniz gereken önemli bir sorununuz var demektir. Kirli bir geçmişe sahip domain SEO bakımından büyük bir sorundur. Alan adının yaşı da önemlidir. Uzun yıllardır aktif olan bir web sitesi maraton koşucusudur. Google kısa mesafe koşucuları olan sprinter koşucuları değil, uzun mesafe koşucuları olan maraton koşucularını sever.

+ SEO dilbilgisi (Yazım kuralları)

Arama motoru optimizasyonunda özgün ve kaliteli içeriklerin oluşturulması kadar bu içeriklerin dil bilgisi kurallarına uygun olarak hazırlanması da önemlidir. Yazım ve imla hatalarıyla dolu bir içerik SEO açısından özü itibariyle sorunludur. İçeriklerimizi hazırlarken onların özgün olmasına dikkat ettiğimiz kadar, dil bilgisi kurallarına da azami derecede uygun olmalarını gözetmeliyiz. Google sıralamalarında yükselmek için SEO dilbilgisi kurallarının doğru kullanılması gereklidir. Noktalama işaretlerinin doğru kullanımı yazılarımızdaki anlam bütünlüğünün korunması açısından önemlidir. Ayrıca içeriklerin akıcı olması, ziyaretçileri sıkmayacak kadar detaya yer vermesi doğru olandır. Cümleler doğru bir şekilde kurgulanmalı ve cümle düşüklüğüne mahal verilmemelidir. Anlatım bozukluğu kaliteli bir SEO içeriğinde ciddi bir sorundur. Tüm bu bilgiler ışığında özetle sitelerimiz için hazırlayacağımız yazıların düzgün bir Türkçe ile oluşturulabilmesi için öncelikle daha çok okumalıyız.

+ Görsellerin optimize edilmesi

İçeriklerin optimize edilmesi kadar görsellerin de optimizasyonu ihmal edilmemesi gereken bir durumdur. Eğer ki sitemiz görsel optimizasyonunda yetersiz kalırsa tam anlamıyla iyi bir SEO deneyimi yaşadığımız söylenemez. Bu eksiklik giderilmezse Google görsel aramalarda çıkma ihtimalimiz oldukça düşer. İçeriklerimizi zenginleştirmek için kullandığımız tüm görsellerin aynı zamanda web sitemize bir trafik yükü vardır. Göze hoş gelse de çok büyük boyutlardaki bir görsel sayfamızın geç açılmasına sebep olur. Özellikle de PNG gibi görsel formatları dosya boyutu açısından büyüktürler. Genellikle web site adminleri JPG, GIF formalatlarını tercih etseler de Kötü bir kullanıcı deyneyimi anlamına gelen bu problem Google Core Web Vitals (Google Temel Web Verileri) kriterleri açısından hanemize eksi puan yazacaktır.

Görsel optimizasyonu için yapabileceklerimizi kısaca özetlemek gerekirse:

* Görseller için kalite ve boyut dengesinin sağlanması

* Görsel SEO uyumu için alt text etiketinin optimizasyonu

* Görsellerin doğru format seçimiyle mobil (responsive) uyumlu hale getirilmeleri

* Görseller için site haritasının oluşturulması

5.2. Site Dışı SEO (Off Page SEO) Nedir? Nasıl Yapılır?

Site dışı SEO (Off-Page SEO), tamamıyla web sitesi dışında gerçekleştirilen, arama motoru iyileştirme süreçlerini kapsayan, çalışmalar bütünüdür. Bir yönüyle site içi SEO (On-Page SEO) çalışmalarını besleyen çok faydalı ve kullanışlı bir SEO tekniğidir. Elbette ki doğru bir şekilde kullanılması ön koşuluyla.

Bu SEO tekniğinde bir web sitesinin marka değerini yükseltmeye dönük birçok faydalı çalışma yapılır. Bu çalışmalar neticesinde hedef kitle başta olmak üzere, potansiyel müşteri, kullanıcı veya takipçi diyebileceğimiz kitleye daha fazla ulaşmanın yolları aranırken, bir nevi farkındalık seviyesi de yükseltilmiş olur. Sıralamaların belirlenmesinde kullanılan algoritmalar sürekli bir şekilde güncellenmesine rağmen, site dışı SEO her zaman önemini korumaya devam etmiştir. Hiç bir zaman önemsiz bir konuma düşmemiştir. Sadece şekil ve uygulama şartları bakımından, yeni algoritmalara uyumlu olacak şekilde güncellenmiştir. Tahminlere göre site dışı SEO çalışmaları, Google sıralamalarını belirlemede %50-60 arasında bir öneme sahiptir.

Site Dışı SEO'nun özünü oluşturan temel uygulama yöntemi backlink alınması şeklindedir. Backlink dediğimiz şey, web sitesine bir başka web sitesi üzerinden verilen linktir. Bir nevi önerme, referans gösterme şeklinde yorumlanır. Backlink alma birçok farklı şekilde gerçekleşebilir.

Bunlar;

* Ücretli link satın alma.

* Direkt site sahibi veya SEO uzmanı tarafından eklenen linkler.

* Doğal olarak, kendiliğinden eklenen linklerdir. Örneğin forum, sözlük, sosyal medya vb. gibi paylaşım platformlarından veya arama motorları, haber siteleri, blog siteleri vb. çeşitli sitelerden doğal yollarla, önerme ve tavsiye niteliğinde oluşturulmuş linklerdir.

Site dışı SEO (Off Page SEO) uygulamalarında önemli olan nokta, alınacak linklerin kaliteli olması ve belli bir düzen içerisinde alınmasıdır. Site dışı SEO çalışmaları kapsamında ekleme yapılan linklerden nadiren de olsa silinme olabilir. Eklenen linklerin tamamının %100 kalıcılık garantisi yoktur.

AYLIK SEO FİYATLARI

Çalışılacak kelimelerin ve sektörlerin rekabet ve zorluk dereceleri dikkate alınarak teklif verilmektedir. Hemen teklif almak için seo@simetriks.com adresinden bize web sitenizin adresini iletebilirsiniz.

BAŞLANGIÇ SEO PAKETİ
Aylık 5.000 - 8.000 TL + KDV / Yıllık Peşin Ödemede %30 İndirim!
  • 2 Anahtar Kelime
  • Site İçi Optimizasyonlar
  • Site Dışı Optimizasyonlar
  • Aylık Raporlama
  • Düşük Seviye Rekabet
  • Temel SEO Çalışmaları
ORTA DÜZEY SEO PAKETİ
Aylık 8.000 - 11.000 TL + KDV / Yıllık Peşin Ödemede %30 İndirim!
  • 4 Anahtar Kelime
  • Site İçi Optimizasyonlar
  • Site Dışı Optimizasyonlar
  • Aylık Raporlama
  • Orta Seviye Rekabet
  • Temel SEO Çalışmaları
İLERİ DÜZEY SEO PAKETİ
Aylık 12.000 - 16.000 TL + KDV / Yıllık Peşin Ödemede %30 İndirim!
  • 10 Anahtar Kelime
  • Site İçi Optimizasyonlar
  • Site Dışı Optimizasyonlar
  • Aylık Raporlama
  • Yüksek Seviye Rekabet
  • Temel SEO Çalışmaları

20 YIL KURUMSAL + 2 YIL BİREYSEL. TOPLAMDA 22 YILI AŞAN SEO DENEYİMİ!


Önemli Duyuru: E-ticaret siteleri için bu paketler geçerli değildir. E-ticaret SEO talepleriniz için https://www.simetriks.com/e-ticaret-sitesi-seo.asp adresini ziyaret ediniz.

 

İlginizi Çekebilecek Hizmetler

* Google 1. Sayfa Garantili SEO https://www.simetriks.com/ilk-sayfa-garantili-seo-paketleri.asp
* Yükselme Garantili SEO https://www.simetriks.com/yukselme.garantili.seo.asp
* Tek Seferlik SEO https://www.simetriks.com/tek.seferlik.seo.asp
* Aylık SEO https://www.simetriks.com/aylik-seo-hizmeti.asp
* Site İçi SEO https://www.simetriks.com/site-ici-seo.asp
* SEO Uyumlu Özgün Makale https://www.simetriks.com/seo.uyumlu.makale.hizmetleri.asp